Hollywood suger James Camerons Penis.

Som dem flesta vet så har Award season kommit igång på andra sidan det stora havet. Inatt så gick den årliga Golden Globe galan av stapeln och jag måste säga att jag är otroligt besviken.  Ända sedan Avatar hade premiär har ett rövslickeri av ofantliga proportioner av James Cameron pågått. Dom amerikanska filmbloggarna och filmsiter har tävlat i vem som använder dem absolut häftigaste superlativen. Men helt ärligt, om vi stannar till lite, tar ett djupt andetag  och tänker efter. Visst fan var INTE Avatar speciellt fantastisk? En bra film, ja. Men det känns som det finns en massa specialeffekts onanister ute i världen som ser en snygg film med ett fint budskap och går helt bananas.

 Nu när Award season borta i USA är igång hoppades jag att iallafall inte alla dessa prisjuryn skulle visa sig vara likadana. Men det ser ut som om Avatar kommer få en hel del oförtjänta priser. I nattens Golden Globe gala vann James Camerons Avatar pris för bästa film i konkurans av bättre filmer som Up in the Air, Inglourious Basterds och The Hurt Locker. Sen fick James Cameron pris för bästa regi i konkurrans med regissörer som Quentin Tarantino och Jason Reitman, som båda två gjorde ett bättre jobb.

Kanske är det jag som är ett alldeles för stort QT fan. Men nej, det gjordes en hel del bättre filmer än Avatar förra året.  Golden Globe brukar vara en fingervisning om hur det kommer gå på Oscarsgalan. Jag får hoppas på att Oscars juryn inte är förblindade av Avatars vackra yttre. Inte ens teknikpriserna är givna vinster till Avatar, eftersom District 9 också är en otroligt snygg film.

Andra vinnare som är värda att nämnad är, Jeff Bridges vinst för bästa manliga huvudroll i drama, Robert Downey Jr för bästa manliga huvudroll i komedi, Sandra Bullock för bästa kvinnliga huvudroll i drama och den jag är allra gladast för, Christoph Waltz för bästa manliga biroll i drama.

För övrigt tycker jag det var riktigt dåligt att varken Moon eller District 9 var nominerade till någon Golden Globe.

Av: Cristian

Annonser

~ av masterbetty på januari 18, 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: