Mark Millars Nemesis

Jag fuskar lite och lägger upp ett inlägg från min gamla blogg. Mest för att jag tycker att det är viktigt att så många som möjligt läser den och för att den är väldigt aktuell.

Mark Miller en av dem grymmaste nu aktiva serieförfattarna med super serier som Civil War, Wanted, Superman Red Son, American Jesus: Chosen, The Ultimates och Kick-Ass är aktuell med en ny serie.

 Nästa år kommer hans och Steve McNivens (jobbade tillsammans med Millar på Civil War och Old Man Logan) nya serie, Nemesis som ser väldigt intressant ut. Den handlar om en hur det skulle vara om en rik man(Bill Gates eller varför inte Bruce Wayne eller Tony Stark) i vår tid skulle använda all sin makt och sina pengar till att vara riktigt jävla evil. Millar utforskar som vanligt ny mark. Enligt mig är han ett geni. Tillsammans med McNivens teckningar kan detta bli riktigt bra. Här nedan är en bild från vad som ser ut att bli omslaget på första numret. Grymt snygg bild.

Första numret kommer ut i Mars nästa år. Vill ni läsa mer om Nemesis gå in här och läs intervjun med Millar och McNiven på Comicbookresources.com

Av:Cristian

Annonser

~ av masterbetty på januari 19, 2010.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: